Bli franchisetagare på The Fishery

Fishtacos-The Fishery-Stockholm
Bli franchisetagare hos oss!
The Fisherys franchisekoncept är en kombination av en beprövad affärsmodell och en skräddarsydd franchisemodell. Vi erbjuder modern, vällagad, innovativ och snyggt förpackad mat från havet. Våra rätter är lika lätta att äta på plats som att ta med sig. Rätterna förbereds på 2-3 minuter. Vi arbetar effektivt och alla sysslor är lätta för personalen att hantera, även i en stressad situation.

Vi fokuserar på bubblande kvalitetsdrycker som Champagne, Prosecco och Cava till bra priser.

Vårt varumärke bygger på en, fantastisk god meny, bra gästbemötande och en varm, trevlig atmosfär. Därför känner våra gäster alltid igen sig när de besöker The Fishery, oavsett var just din restaurang ligger. Där är skillnaden på oss och andra i segmentet.

Franchise bygger på ett samarbete mellan två företagare. Franchisegivaren äger varumärket och affärsidén, medan du som franchisetagare hyr rätten att driva din egen verksamhet under varumärket och förvalta det enligt uppställda mål och förutsättningar.
Franchise hos The Fishery bygger på tre delar:
1) Ett starkt varumärke som lockar kunder, skapar förtroende, bygger lojalitet och stärker din marknadsföring.
2) Ett utvecklat affärssystem hjälper franchisetagaren, oavsett restaurangvana eller inte, att vara effektiv i etablering av sitt företag, sälja sina produkter och servera exakt vad kunderna förväntar sig av The Fishery.
3) Starkt stöd från The Fishery centralt vilket är baserat på erfarenhet och kunskap. Det hjälper dig som franchisetagare att utveckla din verksamhet till ett fungerande och lönsamt företag. Vi har praktisk och teoretisk utbildning som gör dig redo på nolltid. Stödet är även i form av t ex finansieringslösningar, utbildning, marknadsföring, personal, ekonomi och support på plats.

Vi söker franchisetagare i Sverige: Helsingborg, Göteborg, Jönköping, Linköping, Malmö, Uppsala, Umeå, Västerås, Eskilstuna och Örebro.
Europa: Tyskland, Storbritannien, Danmark och Nederländerna.

Maila oss gärna på franchise@thefisheryfarm.se!