Franchise på The Fishery

Öppna din egen The Fishery

Intresserad av att veta mer om hur du öppnar din egen The Fishery?
Då har du kommit rätt!
Vi har för närvarande flera framgångsrika restauranger i Stockholmsområdet och nu planerar vi att expandera i andra städer i Sverige såväl som i Europa. Vi söker drivna franchisetagare som vill vara en del av vårt beprövade koncept och öppna sin egen The Fishery restaurang tillsammans med oss.

Fördelarna med att bli franchisetagare är många. Som franchisetagare hos The Fishery kommer du bli en del av vårt starka koncept och behöver inte börja från grunden med en helt obeprövad idé. Vi har byggt The Fishery från idé till verklighet och har hela tiden jobbat aktivt för att utvecklas. Du kommer få support från oss i form av praktisk utbildning, finansieringslösningar, logistik, ekonomi, marknadsföring och flera andra viktiga delar. Vi står för full support och är alltid max ett telefonsamtal bort. Du får dela erfarenheter med andra franchisetagare och utbyta kunskap om allt som har med din restaurang att göra och allt som krävs för att just din enhet skall bli lyckad. Du drar också nytta av de stordriftsfördelar som uppstår genom att vi förhandlar och samordnar t ex inköp, försäkringar, administration och marknadsföring. Samtidigt kan du behålla den personliga och individuella restaurangkänslan som är så viktig.

 

BLI FRANCHISETAGARE
PÅ THE FISHERY

Bli franchisetagare hos oss!

The Fisherys franchisekoncept är en kombination av en beprövad affärsmodell och en skräddarsydd franchisemodell. Vi erbjuder modern, vällagad, innovativ och snyggt förpackad mat från havet. Våra rätter är lika lätta att äta på plats som att ta med sig. Rätterna förbereds på 2-3 minuter. Vi arbetar effektivt och alla sysslor är lätta för personalen att hantera, även i en stressad situation.

Vi fokuserar på bubblande kvalitetsdrycker som Champagne, Prosecco och Cava till bra priser.

Vårt varumärke bygger på en, fantastisk god meny, bra gästbemötande och en varm, trevlig atmosfär. Därför känner våra gäster alltid igen sig när de besöker The Fishery, oavsett var just din restaurang ligger. Där är skillnaden på oss och andra i segmentet.

Franchise bygger på ett samarbete mellan två företagare. Franchisegivaren äger varumärket och affärsidén, medan du som franchisetagare hyr rätten att driva din egen verksamhet under varumärket och förvalta det enligt uppställda mål och förutsättningar.
Franchise hos The Fishery bygger på tre delar:
1) Ett starkt varumärke som lockar kunder, skapar förtroende, bygger lojalitet och stärker din marknadsföring.
2) Ett utvecklat affärssystem hjälper franchisetagaren, oavsett restaurangvana eller inte, att vara effektiv i etablering av sitt företag, sälja sina produkter och servera exakt vad kunderna förväntar sig av The Fishery.
3) Starkt stöd från The Fishery centralt vilket är baserat på erfarenhet och kunskap. Det hjälper dig som franchisetagare att utveckla din verksamhet till ett fungerande och lönsamt företag. Vi har praktisk och teoretisk utbildning som gör dig redo på nolltid. Stödet är även i form av t ex finansieringslösningar, utbildning, marknadsföring, personal, ekonomi och support på plats.

The Fishery logo-fiskrestaurang i Stockholm

Maila oss gärna på franchise@thefisheryfarm.se!

Vilka egenskaper och förkunskaper bör jag ha om jag vill starta en The Fishery restaurang?

Du behöver inte ha tidigare erfarenhet från restaurangbranschen eller företagande för att starta din egen The Fishery. Vi lär dig allt som behövs för att lyckas. Du måste däremot vara serviceminded, positiv, arbetsvillig, gilla The Fisherys koncept. Det viktigaste är ett stort intresse och att tro på det vi gör tillsammans.

Av alla franchisekoncept, varför skall jag välja The Fishery?

Vi skiljer oss från andra franchisegivare på flera punkter men de 3 största skillnaderna är:
· Vårt koncept är unikt och mångsidigt. Vi är det enda ”fast casual”-konceptet som serverar fisk och skaldjur. Vi är prisvärda med överraskande hög kvalitet och finish. En ovanlig kombination som gör oss till ett populärt val oavsätt konjuktur och ekonomiskt klimat.
· Vi som franchisegivare är också annorlunda. Vi har skapat och format The Fishery från start och arbetar fortfarande dagligen på våra egna enheter. Vi vet allt om att driva The Fishery och delar den kunskapen med er franchisetagare. Vår praktiska och teoretiska utbildning ger all kunskap som behövs och även verktyg för att driva en framgångsrik The Fishery enhet.
· Med oss får du flera incitament för att stå ut och synas som koncept och arbeta effektivt. Några exempel är din egna app, profilmaterial och ett inventeringsprogram.

Hur stor investering krävs det för att starta en restaurang?

Investeringens storlek beror bland annat på lokalen i sig och i vissa fall betalas byggnadskostnaderna helt eller delvis av fastighetsägaren.
Avgiften för franchisetagaren består av en inträdesavgift och en månatlig procentuell kostnad på omsättningen som även inkluderar marknadsföringskostnad. Vi hjälper gärna till med finansieringslösningar.

Hur lär jag mig jobbet?

Vi ser till att du genom teoretisk och praktisk utbildning kommer kunna allt som behövs för att driva din egen The Fishery. Dina anställda kommer också genomgå utbildning. Vi hjälper dig med erfaren personal under start-up så att allt är på plats och fungerar innan du och din personal tar över. Under resten av tiden har du kontinuerligt stöd för att hjälpa dig att vässa och utveckla ditt team och ditt företag.

Vem väljer lokalerna?

Antingen har du hittat en bra plats eller så har vi hittat en lämplig plats och letar efter någon som vill driva den. Hur som helst vill vi ha lokaler i A läge där vi har så stor kundbas av potentiella gäster som möjligt. Helst på en väl synlig gatuplats, ett bra läge i en food court eller i ett köpcentrum.

Kan jag inreda restaurangen på egen hand?

Vi följer ett tydligt koncept men kan alltid göra små justeringar efter dina önskemål. Vi hjälper gärna till med kontakt till hantverkare som tidigare byggt The Fishery restauranger för ett mer kostnadseffektivt bygge. Självklart måste vi tillsammans se till att restaurangen är anpassad till de speciella förutsättningarna och möjligheterna som gäller i just din lokal. Restaurangen måste utformas så att den matchar konceptet och följer myndigheternas lagar och förordningar.

Vad mer ska jag tänka på?

Det är ett tufft jobb, men otroligt kul och givande. Du måste vara beredd att arbeta mer än ett vanligt jobb, åtminstone de första åren. Men all tid du investerar kommer till nytta för dig själv. En stark ägare bidrar till fler kunder samtidigt som du bygger värde i restaurangen. När allt är på plats och rullar är det värt all möda och alla arbetstimmar.

Vill du bli franchisetagare hos oss?

 

Vår spännande expansion fortsätter och vi hoppas att du vill bli en av våra nya franchisetagare. Vi letar efter drivna franchisetagare för att öppna nya restauranger i Sverige och Europa.
Vi söker franchisetagare i Sverige: Helsingborg, Göteborg, Jönköping, Linköping, Malmö, Uppsala, Umeå, Västerås, Eskilstuna och Örebro.
Europa: Tyskland, Storbritannien, Danmark och Nederländerna.