Öppna din egen The Fishery

Intresserad av att veta mer om hur du öppnar din egen The Fishery?
Då har du kommit rätt!
Vi har för närvarande flera framgångsrika restauranger i Stockholmsområdet och nu planerar vi att expandera i andra städer i Sverige såväl som i Europa. Vi söker drivna franchisetagare som vill vara en del av vårt beprövade koncept och öppna sin egen The Fishery restaurang tillsammans med oss.

Fördelarna med att bli franchisetagare är många. Som franchisetagare hos The Fishery kommer du bli en del av vårt starka koncept och behöver inte börja från grunden med en helt obeprövad idé. Vi har byggt The Fishery från idé till verklighet och har hela tiden jobbat aktivt för att utvecklas. Du kommer få support från oss i form av praktisk utbildning, finansieringslösningar, logistik, ekonomi, marknadsföring och flera andra viktiga delar. Vi står för full support och är alltid max ett telefonsamtal bort. Du får dela erfarenheter med andra franchisetagare och utbyta kunskap om allt som har med din restaurang att göra och allt som krävs för att just din enhet skall bli lyckad. Du drar också nytta av de stordriftsfördelar som uppstår genom att vi förhandlar och samordnar t ex inköp, försäkringar, administration och marknadsföring. Samtidigt kan du behålla den personliga och individuella restaurangkänslan som är så viktig.

Vi söker franchisetagare i Sverige: Helsingborg, Göteborg, Jönköping, Linköping, Malmö, Uppsala, Umeå, Västerås, Eskilstuna och Örebro.
Europa: Tyskland, Storbritannien, Danmark och Nederländerna.

Maila oss gärna på franchise@thefisheryfarm.se!

Fiskburgare-The Fishery-Stockholm