Restaurang Ringen centrum

The Fishery Teatern

 

Teatern (Ringen food court) är platsen för vår första enhet och har varit en favorit för södermalmsborna sedan dess. Tankarna om The Fishery som restaurang i Ringen Centrum (Skanstull) började 2016 när vi upplevde att vi saknade något inom snabbmat, eller fast casual om man så vill. Vi ville göra något nytt, spännande inom vårt yrke, prova något vi inte gjort tidigare. Vi undrade varför det inte finns något svenskt fiskkoncept inom snabbmat genren. Visst finns det några uppenbara mindre hinder som något högre råvarupriser och något kortare hållbarhet på produkter från havet om man jämför med kött, fågel eller grönsaker. Men de positiva sidorna är otroligt många fler: för hjärnan, hjärtat, minnet, vitaminerna… ja, listan kan göras lång. Vi började sedan titta på hur vi skulle kunna ta oss förbi de små hindren och effektivt kunna servera färsk fisk i en food court / snabbmatsmiljö med stora volymer, samtidigt som menyn framför allt var god, intressant, hälsosam och ekonomisk. Allt ska serveras i högt tempo, vara bra för både dining in och take away och med överraskande bra service. Vi bestämde oss för att göra ett försök.

Vår signaturrätt är vår Krispig Fish. Vi ville göra en variant på en av världens mest kända rätter Fish and Chips. Den skulle vara mer hälsosam, frasig och gjord på färsk fisk med hög smakbild och jämn sälta.

Vi har kommit en bra bit på väg sedan vi öppnade hösten 2016. Menyn utvecklas hela tiden för att vara så bred som möjligt, genomtänkt, modern, snabblagad och intressant. Och som alltid har vi fokus på mousserande kvalitetsviner som Cava, Prosecco och Champagne som serveras till bra priser. Teatern eller Ringen Köpcentrum i Skanstull är en unik plats. Vi delar utrymmet med 7 andra intressanta koncept, alla ledda av några av Sveriges mest kända kockar. Prisvärd lunch, middag & take away – 7 dagar i veckan.

GULDDRAKEN 2019 – VINNARE
GULDDRAKEN 2020 – NOMINERADE

Gulddraken är Dagens Nyheters pris till Stockholms bästa restauranger, barer och kaféer. 

Öppet: 

mån-tors: 11 – 21
fre-lör: 11 – 22
sön: 11 – 20 

09/05: 11 – 20

Boka bord: 

Vi tar inte emot bokningar här eftersom vi är del av en food court.

The Fishery Teatern-Ringen-Stockholm

Håll dig uppdaterad med våra senaste uppdateringar, evenemang och nyheter!