Restaurang Brunkebergstorg

Sedan september 2018 har vi huserat på Brunkebergstorg 14 tillsammans med vårt systerkoncept, The Farm Family. Gemensamt för båda koncepten är kärleken till vällagade, hälsosamma rätter tillagade från grunden med färska råvaror och serverade i en stilren förpackning. Våra två koncept delar också en app som gör det superenkelt att förbeställa och vi har alltid specialerbjudanden för våra appanvändare. Perfekt för både dining in och take away.

The Farm Family fokuserar på kreativa säsongsbetonade sallader. Tänk grillad svensk kyckling med ingefära- & chilipicklad pumpa, sotad lök, tomat, stekt blomkål och saltrostade frön eller rostade ostronskivling med brysselkål, tofu, tomat och picklad rättika med jalapeno-sesamvinägrett. Alltid färsk, alltid gott.

Som namnet avslöjar fokuserar The Fishery på vällagade fiskrätter. Allt från tacos till Fiskburgare, med smaker från hela världen. Här finns något för alla smaker. Vår signaturrätt är ”Krispig Fisk”, vår version av den klassiska Fish’n Chips. Vår restaurang här i Gallerian är en naturlig mötesplats för en snabb bra lunch, en afterwork eller middag. Här sitter du i en rymlig matsal vid stora gemenskapsbord med plats för många. Förutom mat hittar du även ett sortiment av väl utvalda ölsorter och viner. Lunch, middag, take away – 7 dagar i veckan.

The Fishery Brunkebergstorg-Stockholm